Снимка Булфото, архив Каракачанов даде отрицателна оценка за евентуално управление на

...
Снимка Булфото, архив Каракачанов даде отрицателна оценка за евентуално управление на
Коментари Харесай

Каракачанов: Да не дава Господ Виденов да управлява държавата

Снимка Булфото, архив 

Каракачанов даде негативна оценка за вероятно ръководство на страната от Жан Виденов. 

Красимир Каракачанов чака в идващия парламент да има " внушителна група " български патриоти и националисти, които " да не разрешат на новопоявилите се партии да вършат компромис с нашите национални ползи ". Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация в тетевенското село Рибарица, местността " Костина ", където участва на възпоменателен протест, отдаден на 145-та годишнина от епилога на Априлското въстание и гибелта на войводата Георги Бенковски, написа.

По думите му, на предишните избори, на 4 април, патриотичните обединения са се явили разединени и не са съумели, в този момент, обединени, ще си решат проблемите.
 
" Не се постанова да върша взаимни отстъпки. Аз зададох доста ясните условия - водачите крачка настрана и напред младежите. Поставили сме съществени тези, върху които се сплотяват патриотичните обединения, те са признати и взаимни отстъпки няма да вършим нито в обединението, нито в изборите. Така че, компромисите не постоянно са най-хубавото решение ", уточни Каракачанов.

Той още веднъж удостовери, че едно от изискванията за обединяването на патриотите е водачите, които са отговорни за разделянето на патриотичните обединения, да не са водачи в листите.

По отношение на завръщането на Жан Виденов в политиката Каракачанов разяснява: " Да не дава Господ да ръководи страната, тъй като веднъж я банкрутира. Не виждам какво може да предложи, с изключение на остарели изтъркани клишета от времето на комунизма. Той ще се опита най-вероятно да работи върху носталгията на част от бесепарския електорат. Помним Жанвиденовата гладна зима, когато банкрутираха банките, заплатите бяха 5 $, а пенсиите 2-3, нямаше артикули в магазините и хората излязоха на улицата ", съобщи още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Относно абсурда със СРС на политици преди предходните избори, Каракачанов съобщи, че в това вижда предизборна обстановка.

" Аз желая да видя, въпреки всичко, какво демонстрира вътрешният министър, тъй като е елементарно да кажеш, че е имало СРС-та и 32-ма политици. Дай да забележим листата на политиците и тези СРС-та, и да забележим дали е правилно. Обявяваш, че има такива СРС-та и в един миг са изчезнали ".

Каракачанов сподели още, че за идните изключителни парламентарни избори ще направи промени в листите на хора, които не са се показали добре.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР